Despre noi

Vlad Alexandru cover Longwing

Pantofii joacă un rol foarte important în garderoba fiecărui barbat. Reprezintă pe de o parte un element al stilului personal, completând si ancorând orice tinută. Pe de altă parte, au un important rol funcțional, întrucât constituie cea mai de seamă legătură” între noi și suprafața pe care călcăm zi de zi. Tocmai de aceea este vital să alegem cea mai buna variantă de pantofi, aceasta fiind pantofii cu talpa cusută Goodyear Welted.

Povestea pantofilor Vlad Alexandru a început în anul 2013. Mânați de pasiune și ambiție, am pus bazele atelierului nostru in Cluj-Napoca. Am îmceput cu un mic spațiu în care echipa noastră prelucra pielea și confecționa fețele. Acestea intrau apoi intr-o fabrică parteneră, unde începea amplul proces de tălpuire. Am ales de la început construcția Goodyear Welted, o construcție premium, durabilă care permite retălpuirea ușoară în timp.

Anul 2021 – trecerea la un alt nivel

Anul 2021 a marcat trecerea pantofilor Vlad Alexandru la un alt nivel. Am externalizat întregul proces de producție unei fabrici din Spania, având acum acces la materiale de top (boxcalf, lux suede, Cordovan), construcție Goodyear Welted mai atent lucrată, la cei mai apreciați furnizori de tălpi (Vibram sau Dainite) si cei mai pricepuți patina-artiști.

Două construcții premium

În cazul pantofilor formali, construcția Goodyear Welted este acompaniată acum de construcția Blake, pentru clienții care preferă pantofi mai flexibili si mai ușori. Sunt disponibile de asemenea si modele casual (Sneakers sau Jogger), personalizate până la cel mai mic detaliu, ca și în cazul pantofilor business.

FAQ

În cât timp va fi gata perechea mea de pantofi?

Temenul de execuție este de 5 saptămâni. Totuși în perioadele aglomerate (sărbători, concedii) acest termen poate sa fie afectat de întârzieri, însă te vom ține la curent cu orice modificare.

Pot face modificări la comanda mea?

Pantofii sunt realizați la comandă, așa că de îndată ce avem confirmarea plății avansului, aceștia vor intra în producție. După acest moment nu se va mai putea face nicio modificare la comandă.

Care este modalitatea de plată?

După ce vom definitiva împreună toate detaliile legate de perechea ta de pantofi, îți vom trimite factura de plată a avansului (jumătate din total). Diferența se va achita atunci când pantofii vor fi gata, fie prin virament bancar, fie ramburs.

Pot sa returnez pantofii?

Întrucât pantofii sunt personalizați conform preferințelor tale, aceștia nu pot fi returnați. Totuși în cazul în care aceștia prezintă defecte de fabricație sau probleme legate de controlul calității, ne vom asigura ca vom remedia situația.

Care este perioada de break-in/acomodare a pantofilor VA?

Perioada de acomodare diferă de la client la client. De aceea îți recomandăm sa încalți pantofii in interior, în intervale scurte, la început, urmand ca atunci cand simți că acești s-au adaptat în picioare să-i încalți și pe stradă.