GHID PENTRU ÎNTREȚINEREA PANTOFILOR
01/04/20

Acum că ai investit în prima pereche de pantofi cu talpa cusută Goodyear Welted, e momentul să începi să ai grijă de pantofii tăi, pentru a te bucura de ei vreme cât mai îndelungată. Îți voi prezenta, pe scurt, câteva recomandări care să te ajute:

  1. Îndepărtarea șireturilor și introducerea șanurilor în pantofi
  2. Îndepărtarea prafului de pe pantofi, cu ajutorul unei perii din păr de cal. Dacă există pete de murdărie/noroi acestea se vor îndepărta folosind o cârpă moale, umedă.
  3. Îndepărtarea vechiului strat de cremă/ceară, cu ajutorul unei cârpe din bumbac pe care se aplică o soluție specială. (ex. Saphir Renomat)
  4. Pauză de cafea 20 minute
  5. Aplicarea unei creme pentru hidratarea pielii, folosind o periuță specială, destinată acestei etape (alege o cremă cu nuanță cât mai apropiată de culoarea pielii pantofilor). E foarte important să aplicăm cremă și pe rama pantofilor, întrucât aceasta este, de asemenea, din piele.
  6. Pauză de ceai 20 minute
  7. Îndepărtarea surplusului de cremă, folosind o perie din păr de cal.
  8. Aplicarea unei creme pe bază de ceară folosind o cârpă din bumbac (înfășurată pe două degete) și câte un strop de apă, etapă care va conferi luciu pantofilor.
  9. Lustruirea finală a pantofilor, folosind o cârpă foarte moale.

Știu că pare un proces anevois și îndelungat, dar în timp acesta poate deveni o reală plăcere. Sper că sfaturile mele te vor ajuta și te invit să ne contactezi dacă ai nelămuriri!

MULT SPOR,

VLAD

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.