Procedura de comandă

01.

Alegerea construcției pantofilor

Din meniul din partea stângă vei putea alege construcția pentru pantofii tăi realizați la comandă. Vei putea alege dintre construcția Blake (MENS DRESS), Goodyear Welted, Goodyear Flex (o construcție Goodyear Welt mai flexibilă și mai usoară, fără căptuseală, ideală pentru modele de vară), modele casual (Sneakers sau Jogger). În categoria Fast Lane vei găsi modelele care au un termen de execuție redus, de circa 2 săptămâni.

02.

Alegerea modelului și al calapodului

Aici vei putea alege dintre modele clasice (Oxford, Derby, Monk, Sneakers, ghete) fiecare disponibile pe cate 4 variante de calapod – vei găsi în dreptul fiecărui calapod specificațiile și particularitățile acestuia. Vei putea adăuga la modelul tău:

5

Perforații Brogue

5

Medalioane pe bombeu

5

Cusături decorative

03.

Alegerea
tipului de piele

După ce ai selectat modelul, vei putea personaliza perechea ta prin alegerea tipului de piele. Vei găsi în mostrarul nostru boxcalf, suede, pebble grain, painted calf sau chiar materiale textile. Poți selecta chiar efectul Burnishing, disponibil în două variante de intensitate.

04.

Alegerea
tipului de talpă

Urmează să îți alegi tipul de talpă, rama si înălțimea tocului. Vei găsi tălpi din piele în diverse nuanțe (atât marginea cât și partea plantară), tălpi Vibram sau Dainite, sau chiar varianta Beveled Waist a tălpii din piele, trei tipuri de rame (dress, city și storm) și două inalțimi de toc. Tot aici vei putea selecta dacă dorești vârful lustruit mai intens – mirror shine.

05.

Finalizarea comenzii si plasarea comenzii

După ce ai terminat personalizarea pantofilor tăi, poți să ne trimiți proiectul pentru a procesa comanda și a da pantofii în lucru. Poți folosi butomul SHARE din partea de sus a paginii pentru a ne trimite personalizarea fie pe Whatsup fie pe mail.

06.

Stabilirea ultimelor detalii și confirmarea comenzii

După această etapă, pantofii intră în producție, urmând ca în termen de maximum 5 săptămâni să fie livrați clientului.

Dacă informațiile de mai sus nu te lămuresc despre ce presupune procesul de personalizare sau ai nevoie de asistență în platformă, ne ezita să ne contactezi!