Procedura de comandă

Pentru clienții care nu pot să ajungă la atelierul Vlad Alexandru – Goodyear Welted shoes, procedura de comandă presupune câțiva pași:
Măsurarea lungimii și lățimi tălpilor. Această etapă este necesară pentru stabilirea măsurii potrivite. De obicei, clienții noștri coboară un număr față de pantofii din comerț, dar pentru siguranță, recomandăm măsurarea tălpilor. Folosind o coală A4 și un creion, vă așezați pe un scaun și trasați conturul tălpilor având grijă ca mina creionului să deseneze cât de fidel conturul.
Alegerea modelului și a detaliilor de personalizare, precum perforații Brogue și medalioane pe bombeu, cusături decorative, număr de perforații la șiret.
Alegerea calapodului. Pantofii Vlad Alexandru – Goodyear Welted shoes sunt realizați folosind două tipuri de calapod: 147 – un calapod elegant, cu vârful ușor alungit, potrivit pentru modele formale și 153 – calapod cu vârful mai rotunjit, potrivit pentru modele mai puțin formale (Loafers) și ghete.
Alegerea tipului de piele, mergând de la variante simple pană la diverse combinații de culori sau texturi.
Stabilirea tipului de talpă (talpă din piele simplă natur sau vopsită, talpă din piele cu pingele din cauciuc, sau talpă din cauciuc) și a culorii marginii acesteia.
Stabilirea ultimelor detalii și confirmarea comenzii. După această etapă, pantofii intră în producție, urmând ca în termen de maximum 25 de zile lucrătoare să fie livrați clientului.