Termeni și Condiții

1. Informații despre site si produsele comercializate

Site-ul Amilla.ro este operat de SC A&V MARKETING SRL-D, cu sediul în Cluj-Napoca, str. Dr. Louis Pasteur, nr. 24, înscrisă în Registrul Comerțului cu numărul J12/1378/2013, avand CUI RO31578137 . Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea și cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Amilla.ro își rezerva dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabila a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Produsele comercializate prin intermediul acestui site sunt realizate în Italia din piele naturală. Fiind un material natural, este posibil si chiar normal ca aceasta să prezinte anumite particularități sau mici imperfecțiuni, aceste nefiind considerate defecte. Toate informațiile din descrierile produselor precum și fotografiile sunt folosite exclusiv cu titlu de prezentare, putând exista mici diferențe de nuanțe.

Toate preturile afișate includ TVA si pot fi modificate oricând, fără notificare prealabilă.

2. Acceptarea termenilor și condițiilor

Utilizarea site-ului Amilla.ro, crearea și folosirea unui cont, comanda produselor și accesarea serviciilor reprezintă acceptarea termenilor și condițiilor de confidențialitate care se regăsesc pe site.

3. Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.

Raporturile comerciale dintre cumpărător și vanzător sunt reglementate oficial de Ordonanța Guvernului 130/2000, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.

4. Comanda pe site și încheierea contractului

Produsele comercializate de site-ul Amilla.ro pot fi comandate exclusiv online sau telefonic. Pentru a plasa o comandă este nevoie de o adresa de e-mail validă. Finalizarea comenzii reprezintă confirmarea datelor necesare procesului de cumpărare ca fiind corecte și adevărate de către cumpărător și consimțământul că poate fi contactat de către vânzător pentru situații aferente procesului de cumpărare/livrare.

Contractul se consideră încheiat doar în momentul emiterii facturii fiscale. Confirmarea emiterii facturii și a expedierii produsului se face telefonic sau electronic (e-mail).

5. Dreptul utilizatorului de a renunța la contract

Conform legislației în vigoare cumpărătorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, adică va returna un produs, fără penalități sau taxe suplimentare, cu excepția celor de livrare și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului. Produsul returnat trebuie sa fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit).

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de către cumpărător.

Returnarea banilor se poate face in termen de 14 zile de la primirea produsului de catre vânzător, într-un cont bancar in RON deschis la o sucursala din Romania a unei institutii bancare indicat in formularul de retur. Nu se pot restitui bani cash sau in conturi deschise la banci din afara teritoriului Romaniei.

6. Soluționarea litigiilor

Prin folosirea site-ului Amilla.ro utilizatorul se declara de acord asupra faptului că legile romane vor guverna Termenii și condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori și administratorii Amilla.ro. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar dacă rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanta, în conformitate cu legile române în vigoare.

7. Metode de plată acceptate

Vânzătorul acceptă ca și metode de plată:

– Plata cu cardul – la finalizarea comenzii alegeți plata cu card, și urmați pașii necesari efectuării plății. Site-ul sau societatea noastră nu stochează în nici un fel datele dvs de card, acestea sunt procesate exclusiv de procesatorul de plăți.
Tot procesul de plată se desfășoară prin conexiuni securizate astfel încât datele dvs să nu fie nici un moment în pericol.
– Plata ramburs, la ridicarea coletului.
– Plata prin virament bancar – după confirmarea comenzii, se va emite factura fiscală pe care sunt trecute toate datele necesare efectuării plății.

8. Modalități de livrare

Produsele vor fi livrate folosind una din modalitățile selectate la finalizarea comenzii, alegand una din opțiunile disponibile pe site. Costul transportului este gratuit, in limita ariei de acoperire a firmelor de curierat selectate. In cazul in care livrarea se va face in afara ariei de acoperire a firmelor de curierat disponibile pe site, costul transportului va fi comunicat inainte de livrare.